Classique x Maje

classique Maje

Oooh Maje… de belichaming van Classique, mét een speelse twist. Een vriendin noemde de jurkjes onlangs ‘elegante taartjes’; dat klopt toch als een bus? De jurken van Maje herken je meteen: meestal hebben ze een strak bovenlijfje en monden ze uit in een schitterende rok. Perfect voor een chique diner, een huwelijk, een avondje op pad met je vriendinnen… mon dieu, als Corona toch maar eens voorbij zou zijn. Desalniettemin zijn Maje jurken blijvertjes en daarom is het áltijd een goed moment om er in een te investeren.  

MAAR Maje heeft meer dan gelegenheidsjurken. Maje ademt de Franse elegantie: perfecte blazers, oversized trenchcoats, cashmere, ruitjes, streepjes, grote kragen… Hints van Britse kostschool en Coco Chanel, maar zonder tuttig te zijn. Door het tijdloze en chique karakter van het merk kunnen de items nog perfect door een nieuwe geïnteresseerde doorgedragen worden. Daarmee wat ons betreft een perfecte match met Classique!

Maje

Wat: Maje Paris

Waarom: Klasse met een knipoog

Wie: Vrouwen die houden van de Franse lifestyle en uit willen pakken tijdens een avondje uit.

Combineren: De jurkjes hebben niet veel nodig, behalve een goede schoen en effen panty. Jasjes en tops combineren met 501 vintage Levi’s en hoge hakken.

Laat een reactie achter